نحوه نصب سرج ارستر : میدانیم که شوک های الکتریکی ناگهانی به یک سامانه الکتریکی که صاعقه یا رعد و برق اصلیترین دلیل به وجود آمدن آن ها می باشند ، تغییر ولتاژهایی القایی هستند که به صورت افزایش چند کیلو ولتی اختلاف پتانسیل در کسری از ثانیه خودنمایی کرده و بواسطه عدم کشش وسایلی برقی که در این مدار قرار دارند ، به آن ها آسیب هایی جدی می زند .
با توجه به این توضیحات در مواردی پیش میآید که تجهیزات مذکور آنچنان گرانقیمت بوده که ورود کوچکترین آسیب نیز به آن جایز نبوده و از طرفی دیگر ممکن است بقدری حساس باشند که عدم فعالیت آن ها ولو در مدتی کوتاه به یک سازمان ، نهاد ، دولت و حتی عموم مردم یک کشور (مثلاً در خصوص سرورهای بورس یا حساب های بانکی) آسیب برساند .
در همین رابطه نیازمند واسطه هایی هستیم که با قرارگیری بر سر راه این تغییر ولتاژهای ناگهانی جلوی آن ها را گرفته و حتی با پذیرش آسیب و از بین بردن خود مانع از صدمه دیدن سیستم شوند .
این واسطه ها که همان سرج ارستر OBO یا محصولی از برندهای دیگر عرضه شده در مجموعه اکسین رعد می باشند ، به واسطه طراحی و تولید در مدل های گوناگون ، سطح توانایی مختلفی را نیز به منصه ظهور گذاشته و با توجه به همین کلاس کاربری موجب در امان ماندن سامانه از خطرات سرج های قدرتمند می شوند .
نحوه نصب سرج ارستر
از آنجایی که این محصولات به عنوان قطعه ای الکترونیکی جزئی از مدار هستند ، هم قابلیت قرار گرفتن در مدار به صورت موازی را داشته و هم به صورت سری نصب می شوند ؛ در نتیجه اینکه نوع کاربرد نحوه نصب سرج ارستر را مشخص می کند . با این حال می توان گفت که به صورت عمومی سرج ارسترها از طریق پایه بر روی ریل تابلوهای برق ، بعد از کلید اصلی و قبل از RCD قرار می گیرند .
نکته : RCD یا Residual-current device به معنی ” دستگاه باقیمانده-جریان ” که از آن تحت نام « کلید محافظ جان » یاد می کنند وسیلهایست که جریان های سیم های رفت و برگشتی را مقایسه کرده و در صورت مشاهده اختلاف میان آن ها ، جریان را قطع می نماید .
سرج ارسترهای یکپارچه و ماژولار


گفتیم که سرج ارسترها در مواقعی که توانایی تعدیل و کنترل جریان را ندارند خود را فدای نگهداری از تجهیزات الکترونیکی میکنند ، این در حالیست که حتی اگر به صورت آنی هم از بین نروند دارای تعداد و میزان قدرت مشخصی هستند که در نهایت با گذشت مدت زمانی مشخص و پذیرش ضربات اضافه ولتاژهای حاصل از سوئیچینگ در شبکه توانایی خود را از دست می دهند .
در چنین شرایطی بدیهیست که نیازمند تعویض این محصولات هستیم ، حال اینکه برخی مجموعه های سرج ارستر را به صورت یک تکه ساخته که ما نیز به عنوان کاربران این محصولات ملزم به تعویض کلی آن ها در موعد مقرر هستیم ، در حالی که برخی دیگر با ساخت ماژولار یا پیش ساخته دو تکه (قطعه پایه و ماژول حفاظتی) امکان تعویض بخش حفاظتی سرج ارستر به صورت خشابی را به ما می دهند .
آیا مدل یک سرج ارستر در محل قرارگیری آن تأثیرگذار است ؟
با توجه به اینکه سرج ارسترها در انواع مختلفی نظیر « نول » ، « تکفاز » ، «دو فاز» و «سه فاز» ، «فاز و نول» ،«2 فاز و نول» و«3 فاز و نول» طراحی و ساخته شده و جریان مشخصی را تحت کنترل دارند ، بدیهیست که خروجی متفاوتی نیز داشته و هریک نیز به فراخور خود در محل خاصی نصب می شود ؛ با این حال یک اصل مشترک در نصب آن ها رعایت می شود و آن هم ضرورت عدم ارتباط داخلی سرج ارسترها با یکدیگر می باشد.
در ساختار فیوزهای مینیاتوری و کلیدهای اتوماتیک شاهد این هستیم که در صورت ایجاد اختلال در یکی از فارها، جریان هر سه خط قطع می گردد ؛ این در حالیست که سرج ارسترها به دلیل اینکه کاملاً از یکدیگر مستقل می باشند از این قاعده پیروی نمیکنند .
در نهایت گفتنیست که سرج ارسترهای دوپل و بالاتر به منظور کاهش میزان سیم کشی و داشتن مسیری خروجی به زمین نیازمند وجود یک باسبار هستند که تحت هر شرایط یک شینه تکفاز برای پل کردن آن مورد استفاده قرار می گیرد .
Think of them as the mineral supplements in the homeopathic world daily cialis online Primary prevention of breast cancer in women with intermediate or high risk